nieuws

Facultatieve
Sponsors

Medewerkers coöperatie DELA nemen deel aan ProkkelSterrenslag

6 juni 2016

Met maar liefst 24 teams nemen medewerkers van coöperatie DELA deel aan de ProkkelSterrenslag in Utrecht. Teams uit het hele land komen vanmiddag om daar samen met mensen met een beperking te sporten. Niet om te winnen, maar om elkaars mogelijkheden beter te leren kennen. Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Sportservice Nederland organiseert deze sportieve zeskamp. Wilfred Genee verricht vanmiddag de opening.

De ProkkelSterrenslag is de landelijke start van de Prokkelweek 2016. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. In de Prokkelweek gaat het om elkaar te ontmoeten, om samen (sportief) bezig te zijn en zo elkaars mogelijkheden te ontdekken.

Handen uit de mouwen
Naast de Prokkelsterrenslag gaan medewerkers van DELA deze week, samen met mensen met een verstandelijke beperking, aan de slag met ‘handen uit de mouwen’ activiteiten of ze spelen samen het Prokkelspel.

Onbeperkt!
Met het thema ‘Onbeperkt!’ nodigt het goededoelenfonds van coöperatie DELA mensen met een beperking uit om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Daarmee kunnen ze anderen verrassen met hun kwaliteiten en talenten. Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Coöperatie DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Op basis van gelijkwaardigheid. Want we zijn we niet gelijk, we zijn wel gelijkwaardig.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >