nieuws

Facultatieve
Sponsors

Mede-oprichter Ed Roumen verlaat Pegasus Uitvaartzorg B.V.

4 januari 2021


De Zuid-Limburgse uitvaartonderneming Pegasus Uitvaartzorg B.V., met vestigingen in Meerssen en Stein, heeft per 1 januari 2021 afscheid genomen van voormalig mede-eigenaar Ed Roumen. Alfred Gilissen, die de uitvaartonderneming in 2003 samen met Ed Roumen oprichtte, neemt met ingang van dit nieuwe jaar al zijn taken over.

Na zeventien jaar dienst heeft Ed Roumen ervoor gekozen om met ingang van 2021 met pensioen te gaan. De uitvaartonderneming komt daarmee volledig in handen van Alfred Gilissen, die desgevraagd laat weten zijn voormalig zakenpartner dankbaar te zijn voor zijn inzet tijdens de afgelopen jaren. Ed Roumen dankt op zijn beurt de talloze vakgenoten voor de prettige momenten van samenwerking en door hem ontmoette nabestaanden voor het in hem gestelde vertrouwen.

Over Pegasus Uitvaartzorg B.V.

Roumen en Gilissen openden de eerste vestiging van Pegasus Uitvaartzorg B.V. in 2003 aan de Dominicus Hexstraat in Meerssen. In 2015 werd een tweede locatie geopend aan de Smeetsstraat in Stein. Beide uitvaartlocaties liggen centraal, beschikken over een condoleanceruimte en uniek ingerichte rouwkamers. Samen hebben Roumen en Gilissen Pegasus Uitvaartzorg B.V. in de loop der jaren uit laten groeien tot een bekend en gewaardeerd gezicht in de Zuid-Limburgse uitvaartbranche.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >