nieuws

Facultatieve
Sponsors

Massale opkomst bij eerste rondleiding in crematorium Sneek

15 september 2011

Dinsdag jl. hebben de eerste belangstellenden deelgenomen aan de rondleiding bij het nieuwe crematorium te Sneek. Het pand krijgt steeds meer vorm waardoor de toekomstige situatie nog weinig aan de verbeelding overlaat. Met trots leidden de directie en uitvaartleiders ruim 70 mensen rond in het in aanbouw zijnde pand.

De belangstellenden hebben een goed beeld gekregen van de toekomstige situatie. In vier groepen kregen zij uitleg over het crematorium en maakten kennis met de innovatieve toepassingen die specifiek in dit crematorium zijn toegepast. Ondanks dat de muren nog kaal zijn, is het duidelijk dat dit een bijzonder gebouw is. In de aula valt het uitzicht op het Friese landschap als eerst op. De overledene zal tijdens de dienst voor het raam worden gesitueerd. Indien gewenst kan de kist na de afscheidsplechtigheid in de vloer worden gelaten.

De nabestaanden hebben tijdens de rouwperiode de beschikking over een eigen ingang naar het crematorium, zodat zij op elk gewenst moment, ook 's nachts, bij hun overleden dierbare kunnen zijn. Tevens kunnen zij gebruik maken van de zogenaamde 'huiskamer', waar zij in een ongedwongen sfeer met de familie samen kunnen komen.

Op 17, 20 en 24 september zullen er nog rondleidingen plaatsvinden. Inschrijven kan via de website www.uitvaartcentrumsneek.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >