nieuws

Facultatieve
Sponsors

Mark Tuitert spreekt op de VTU Uitvaart Vakdag

12 maart 2024

Wat kunt u leren van Mark Tuitert?

Op 24 september 2024 organiseert de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) de 4e editie van de VTU Uitvaart Vakdag. Alle professionals en vooraanstaande bedrijven binnen de uitvaartbranche komen samen in het volledig vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Met een sterk inhoudelijk programma staan deze ondernemers centraal tijdens de vakdag. Olympisch Schaatskampioen en ondernemer Mark Tuitert deelt in een lezing zijn inspirerende en leerzame ervaringen, visie en motivatie.

Wat kunt u leren van Mark Tuitert?

Mark Tuitert kende als topsporter tegenslagen. Hij won wel medailles, maar had moeite met het behalen van de gouden plak. Toch lukte het hem, tegen alle verwachtingen in, op de Olympische Winterspelen in 2010. Als topsporter leer je in zo’n proces vele lessen: moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap (en nog veel meer). Lessen die ook ontzettend relevant zijn voor een ondernemer.

Lezing voor de ondernemer

Tijdens de VTU Uitvaart vakdag staat deze ondernemer namelijk centraal, die enorm van belang is binnen de uitvaartbranche. 24/7 zijn ze bereikbaar als steun voor de families. Maar als ondernemer heb je nog veel meer verantwoordelijkheden. Denk aan administratie, HR of marketing. Dit gebeurt nu vaak in de avonduren. Het uitvaartvak en het bestaan als ondernemer is een uitdagende combinatie. Hoe ga je hiermee om? Waar loop je tegenaan? Wat zijn goede hulpmiddelen? Mark Tuitert vertelt over de juiste mindset, het behalen van doelen en hoe je het meeste uit jezelf haalt.

Inhoudelijke vakdag

Tijdens de VTU Uitvaart Vakdag bezoekt u ruim 100 exposanten, maar volgt u ook een inhoudelijke programma. Dit is gevuld met inspirerende lezingen en leerzame deelsessies. Alles rondom het verdiepende thema ‘Ondernemers in de uitvaartbranche’. Zo opent bijvoorbeeld Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, de vakdag. Een vernieuwend concept voor de uitvaartbranche. Maar verwacht uiteraard de vertrouwde vakdag zoals u die gewend bent. Georganiseerd door de uitvaartbranche, voor de uitvaartbranche.

De laatste Early Bird-tickets voor de VTU Uitvaart Vakdag zijn nog te koop via de website.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >