nieuws

Facultatieve
Sponsors

Maria H. de greef Uitvaartbegeleiding bestaat deze maand 5 jaar

Lustrum viering met Marinus van den Berg

14 maart 2007

Uitvaartonderneming Maria H. de Greef Uitvaartbegeleiding bestaat deze maand 5 jaar!
Om stil te staan bij dit lustrum houdt Marinus van den Berg ( auteur, pastor, oud-Apeldoorner én inspirator) een lezing.
De lezing heeft als thema: Afscheid op maat; is dat grenzeloos? en wordt gehouden in de lichte en onlangs mooi gerenoveerde aula van Gemeentelijke Begraafplaats Wenum aan de Ramsbrugweg te Wenum-Wiesel op zaterdag 7 april .

Maria H. de Greef Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten op maat, passend bij de overleden mens en de naasten daaromheen. Het uitvaartbedrijf biedt ondersteuning bij het zoeken naar de juiste vorm, de geschikte rituelen en de sfeer van een uitvaart die passen bij de overledene en de naasten. Ook bij het overlijden van kinderen en jongeren.
"Dat we op deze wijze al 5 jaar dichtbij mensen mogen zijn en ons aandeel kunnen leveren aan het afscheid van een geliefd mens is voor ons heel bijzonder. We willen daarom bij dit lustrum stil staan. In gepaste trots omzien met respect voor de mensen voor wie we mochten werken en ook om vooruit te zien in de hoop nog veel en vaak uitvaarten te kunnen verzorgen"
De lezing van Marinus van den Berg is gratis bij te wonen, maar vanwege het aantal plaatsen dient men vooraf toegangskaarten aan te vragen. Dat kan per e-mail of telefonisch tijdens kantooruren.


Voor meer informatie: www.mariadegreef.nl of bel voor prachtige nieuwe brochure:
055-5777110 / 0578-641080

Maria H. de Greef Uitvaartbegeleiding
Weteringdijk 27 Postbus 4310
8161 SE Epe 7320 AH Apeldoorn
0578-641080 055-5777110

e-mail: info@mariadegreef.nl
website: www.mariadegreef.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE