nieuws

Facultatieve
Sponsors

Man ligt weken dood in flat Oldenzaal

9 december 2013

Een 54-jarige man heeft mogelijk drie weken dood in zijn flat gelegen. De politie viel maandag een flat binnen aan de Kloosterstraat in Oldenzaal. In de woning troffen zijn het lichaam van de bewoner aan, dat meldt de Telegraaf.

De politie denkt dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Men gaat er vanuit dat hij ongeveer drie weken geleden is overleden. Een buurman besloot maandag om de politie te bellen. Hij kreeg argwaan omdat hij zijn buurman al een tijd niet meer had gezien.

Wees alert

Het is de tweede keer in korte tijd dat er in Nederland een lichaam wordt gevonden van iemand die al langere tijd dood is. Recent ging het om de overblijfselen van een vrouw uit Rotterdam die tien jaar na overlijden werd gevonden in haar woning. Naar aanleiding van die zaak riep de overheid mensen op om alert te zijn op eenzame mensen. Als buren een eenzame buurtbewoner enige tijd niet meer buiten zien en ze de boel niet vertrouwen dan worden ze verzocht om hun zorgen te delen met de politie. Dat kan door te bellen met nummer 0900-8844.

Reageer op dit artikel

Reacties:


9 december 2013 om 23:17

albert bolink

Het stond in de tubantia.nl/regio/oldenzaal/53-jarige-oldenzaler-maanden-dood-in-huis-1.4131902


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE