nieuws

Facultatieve
Sponsors

Maak kennis met Femke Karel, het gezicht van Uitvaart.tv

22 oktober 2009


Over enkele weken lanceert het Amsterdamse internetbedrijf Uitvaart.Com een nieuwe website die helemaal draait om online video over de uitvaartbranche. Een van de hoekstenen van Uitvaart.tv is een serie waarbij presentatrice Femke Karel iedere uitzending op ontdekkingsreis gaat naar de vele vernieuwende mogelijkheden in de uitvaartwereld vandaag de dag. Lees hier meer over Femke.

Ik ben Femke Karel, 28 jaar en u kunt mij de komende maanden zien op uitvaart tv.
Na mijn studie Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik geschreven voor een regionale krant. Later ben ik mij meer op televisie gaan richten. Ik maakte reportages voor het regionale nieuws en presenteerde verschillende evenementen. Daarnaast ben ik te zien in verschillende bedrijfsfilms en commercials. Om mij verder te ontwikkelen volg ik momenteel een acteeropleiding bij toneelschool de Trap in Amsterdam.

De komende maanden duik ik in de wereld die uitvaart heet. Voor mij nu nog een groot mysterie. Ik laat me tijdens de afleveringen oprecht verbazen en verrassen. Aflevering 1 over uitvaartvoertuigen staat er inmiddels op. Bijzonder leuk om de mogelijkheden te zien, die je uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. In aflevering 2 onderzoek ik hoe een kist wordt gemaakt. Ik ben benieuwd...


Femke tijdens de opname van de pilotuitzending Uitvaartvervoer, samen met Erik Boelkens (Atropos Uitvaartverzorging)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >