nieuws

Facultatieve
Sponsors

M+Bracelet

Maak verdriet draagbaar

27 juni 2007


De armband is vervaardigd uit zwart rubber met twee zilveren ornamenten van 1e gehalte zilver, voorzien van stempel. De armband is universeel doordat de ornamenten geschoven kunnen worden tot de juiste maat.


De M-Bracelet is een rouwarmband met twee zilveren ornamenten van 1e gehalte zilver, gestempeld voorzien van een rubberen band.

De drager van de armband geeft hiermee aan iemand verloren te hebben en vraagt hiermee begrip van zijn omgeving. De ornamenten geven de omgeving aan of de drager het fijn vindt er over te communiceren of niet. Bovendien geeft het dragen van de armband herkenbaarheid voor lotgenoten. Ook is het een uitermate geschikt sieraad voor iemand die zijn/haar dierbare heeft laten begraven.

Verder is de armband vol van symboliek, zowel in de naamgeving van het product als zijnde de presentatie van het product.

M (afkorting.) Mourn (Engels): rouw
Bracelet (Engels): armband
Brace (Engels): omarm
Rood: “stop”- teken
Groen: openheid
Ronde vorm van het ornament: openheid
Het kruisje van het ornament: dood, gesloten
De armband zelf: omarming

Doel product:
De M-Bracelet heb ik ontworpen naar aanleiding van mijn contacten als uitvaartondernemer met nabestaanden die aangeven dat rouw zich niet laat vangen in de heden daagse efficiënte samenleving. Rouwen kost tijd; veel tijd. De tijd die de samenleving hiervoor geeft valt in overwegende mate niet samen met de tijd die de rouwende hiervoor nodig heeft. Rouwen laat zich immers niet vangen in efficiëntie!

Met het ontwerpen, vervaardigen en de promotie is het inmiddels mijn missie geworden om voor nabestaanden de M-Bracelet net zo’n gemeengoed te maken als dat het lieve-heers-beestje is tegen zinloos geweld. Het motto hierbij is: maak verdriet draagbaar!

Presentatie / promotie:
De M-Bracelet is een product van www.samenverliesverwerken.nl en is online op genoemde site te bestellen.

De prijs van de armband is € 69,95.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE