nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lotgenotengroep "Verlies van iemand die je lief was"

Humanitas Breda biedt steun bij Rouw en Verlies

8 augustus 2006

Humanitas Breda biedt bij voldoende aanmeldingen weer een lotgenotengroep aan
(5 avonden), waarbij in een veilige en begripvolle omgeving gepraat kan worden over het verlies van een geliefd iemand, zoals een ouder, broer, zus, vriendin of andere dierbare.

Bij partner- of kindverlies is er ondersteuning voorhanden, maar bij dit soort verliezen is dat helaas veel minder het geval. De sociale omgeving is geneigd dergelijke verlieservaringen te onderschatten, alsof het geen 'echte' verliezen zijn. Rouwenden komen hierdoor vaak alleen te staan. Want ook na deze verliezen zal het leven nooit meer worden zoals het daarvoor was. Humanitas biedt de mogelijkheid om in gesprek verlieservaringen te delen met anderen.

De bijeenkomsten vinden plaats op 5 maandagavonden van 19.30 - ± 21.45 uur in zorgcentrum de IJpelaar, Overakkerstraat 111 te Breda. De data zijn: 11, 18 en 25 september, 9 en 23 oktober 2006. Er wordt een bijdrage van € 20,00 gevraagd. Een van de begeleiders zal vooraf contact opnemen.

Bij belangstelling voor deze lotgenotengroep kan voor aanvullende informatie of aanmelding (graag uiterlijk voor 4 september) gebeld worden naar Humanitas Breda, 076-5614693, humanitasbreda@hetnet.nl. Indien er voorkeur bestaat voor individuele ondersteuning (bezoek bij u thuis) kan er ook naar dit telefoonnummer gebeld worden.

.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >