nieuws

Facultatieve
Sponsors

Loop voorop met de ondersteuning van Faber FuneralTech (partner content)

Volledig accent op uitvaartverbetering

11 april 2019


De wereld verandert snel. Zo ook de uitvaartwereld. Onder invloed van maatschappelijke, culturele en conjuncturele ontwikkelingen wijzigen ook wensen en mogelijkheden. Uitvaartondernemers dienen daarbij topprestaties te leveren, want nabestaanden zijn veeleisender dan ooit. Er rust dus veel verantwoordelijkheid op de schouders van de uitvaartondernemer. Dat is dan ook de reden waarom Faber FuneralTech, de bekende leverancier van uitvaartbenodigdheden en -mobiliteit, haar dienstverlening heeft uitgebreid.

De uitgebreide dienstverlening richt zich met name op de innovatie binnen de sector. Bij Faber zijn ze ervan overtuigd dat de technische mogelijkheden om uitvaartwerkzaamheden te optimaliseren oneindig zijn, en zodoende zetten zij zich volledig in om hierin te voorzien door voorop te lopen bij ontwikkelingen. Daardoor kunnen zij weer opdrachtgevers ondersteunen bij hún voorsprong in de markt. Wat houdt dit precies in? We vroegen het eigenaar Bart Faber.

Samen verbeteren

Bart brengt het duidelijk onder woorden: “Als snelgroeiende onderneming zijn we ons ervan bewust dat het belangrijk is om verdere toegevoegde waarde te leveren. Die waarde vonden we in onze kennis van de uitvaarsector, én de betrokkenheid bij het werk van de uitvaartondernemer. Ons streven is om opdrachtgevers maximaal te ondersteunen bij het succes van hun onderneming. Dat betekent bijvoorbeeld dat iedere fase in hun bestaan om andere oplossingen vraagt. Daarom bieden wij bijvoorbeeld niet alleen nieuwe producten aan, maar ook gekwalificeerde gebruikte materialen. Ook zijn er leasemogelijkheden, kunnen wij de inbouw verzorgen of kan men het zelf doen, bieden we maatwerkoplossingen, is er een keuze uit diverse abonnementsvormen, reiken we kortstondig of langdurig vervangend vervoer aan, et cetera. Iedereen verdient een eigen antwoord. Een antwoord waarmee men ook de nabije toekomst in kan. Dat noemen wij ‘samen verbeteren”.

Bijzondere Innovatiescan

Gaat het hierbij alleen om producten. “Nee, zeker niet”, zegt Bart energiek. Hij vervolgt: “We hebben ook een aantal heel aansprekende diensten ontwikkeld. Eén ervan is de bijzondere Innovatiescan. De scan maakt inzichtelijk wel kansen er voor de desbetreffende uitvaartondernemer voorhanden zijn ter optimalisatie van diens werkprocessen. Het toont ook de vernieuwende producten en diensten die binnen diens bedrijfsvoering tot substantiële tijdsbesparing zullen leiden of verhoging van het werkplezier. Men krijgt bovendien inzichtelijk waar verdere verbeteringsmogelijkheden voorhanden zijn. Een heel waardevol instrument dus. Zoals gezegd; het is slechts één van de voorbeelden. Wie geïnteresseerd is, die informeer ik graag persoonlijk over de diverse diensten waarover we nu al beschikken, en over de diensten die eraan zitten te komen. En o ja: op onze vernieuwde internetsite valt er ook al het nodige over te lezen.”

Meer informatie

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Faber. Hij zal u graag vertellen over de vele mogelijkheden die Faber FuneralTech aan u kan bieden.

Tel: 0657-734940
E-mail: info@faberfuneraltech.nl
Website: www.faberfuneraltech.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >