nieuws

Facultatieve
Sponsors

LifeGem Europe en DELA sluiten samenwerkingsovereenkomst

Herinneringsdiamant nu ook in sieradencollectie DELA

21 september 2005


LifeGem Europe BV zet samen met DELA, marktleider in uitvaartverzekering en -verzorging, een belangrijke stap. Door deze samenwerking wordt het aantal LifeGem-dealerlocaties fors uitgebreid. Een LifeGem Herinneringsdiamant is een ├ęchte, gecertificeerde diamant die wordt vervaardigd met koolstof afkomstig uit crematie as.

Een rouwproces laat zich niet in een vaste structuur vatten. Iedereen heeft zijn of haar eigen manier om deze moeilijke tijd zo comfortabel en goed mogelijk door te komen. In de wetenschap dat de wonden die er zijn nooit helemaal zullen helen. Een persoonlijk aandenken aan een dierbare die is overleden, draagt bij een steeds groter aantal nabestaanden bij aan de rouwverwerking. De LifeGem Herinneringsdiamant is een edelsteen die op een unieke, bijzondere en discrete manier de gedachten en herinneringen aan een dierbare voor eeuwig laat schitteren. Zowel in letterlijke als figuurlijke zin.

Door de recente samenwerking met DELA is het ook mogelijk om via de uitvaartcentra en crematoria van DELA nabestaanden op een open en volledige manier in te lichten over de mogelijkheden die LifeGem Europe te bieden heeft.

Momenteel zijn LifeGem Europe en DELA druk bezig met een forse logistieke operatie die ervoor gaat zorgen dat uiterlijk in december nabestaanden bij elke DELA-vestiging terecht kunnen voor informatie en een eventuele bestelling van de LifeGem Herinneringsdiamant.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE