nieuws

Facultatieve
Sponsors

LifeGem Benelux breidt assortiment Herinneringsdiamanten uit

Introductie goedkopere variant en benadering nieuwe markten

23 januari 2007

Tilburg/24 januari 2007 - Sinds 2002 is LifeGem in de Benelux vertegenwoordigd en heeft vanaf dat moment een prominente plaats ingenomen in de uitvaartbranche als leverancier van de ‘LifeGem Herinneringsdiamant’: een diamant die wordt vervaardigd met behulp van koolstof uit crematie-as. Nadat in 2006 door LifeGem werd aangekondigd dat ook een haarlok als bronmateriaal kon dienen om met persoonlijke koolstof een echte diamant te vervaardigen, wordt nu onder de naam ‘LifeGem HerinnerRING’ niet alleen in relatie tot overlijden maar ook met betrekking tot andere emotionele en indrukwekkende gebeurtenissen (zoals de geboorte van een kind en een verloving, huwelijk of een liefdesrelatie) de mogelijkheid geboden om ook deze gebeurtenis voor altijd te herinneren in de vorm van een unieke en persoonlijke diamant.

Geboortediamant® en Liefdesdiamant®
Het overlijden van iemand van wie je houdt is een emotionele en verdrietige gebeurtenis. Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om herinneringen aan hun geliefde die is overleden ‘levend’ te houden. Maar ook andere momenten in een mensenleven zijn te scharen onder het kopje ‘memorabel’. De geboorte van een kind, een verloving, huwelijk of welke andere vorm er ook gekozen kan worden om de liefde tussen twee mensen te bezegelen: ook in deze situaties zijn er symbolen te over die een tastbare herinnering vormen aan deze persoonlijke en unieke gebeurtenissen.

Met de introductie van de Geboortediamant en Liefdesdiamant biedt LifeGem de mogelijkheid om ook in deze situaties te kiezen voor een ‘diamanten herinnering’. Het gebruik van persoonlijk materiaal in de vorm van haarlokken (al dan niet van alleen de baby of het hele gezin) of in het geval van de Geboortediamant zelfs de placenta, opent deuren naar nieuwe mogelijkheden.

“De ideeën en verzoeken in de praktijk waren en lagen er al langer”, zegt Joost Struijcken van het nieuwe LifeGem Benelux BV. “In nauw overleg met LifeGem Europe zijn we kort na onze overname van LifeGem Benelux een aantal mogelijkheden gaan onderzoeken en beoordelen en hebben uiteindelijk de spreekwoordelijke daad bij het woord gevoegd. Het geeft LifeGem vooral ook de mogelijkheid om de benadering van de markt wat verder te normaliseren, omdat de sfeer bij de geboorte van een kind en een huwelijk niet triest is maar juist vreugdevol. En de behoefte is niet alleen gesignaleerd maar ook al vervuld: er zijn reeds een aantal klanten in het bezit van een Geboortediamant.”, aldus Joost.

Aantrekkelijk geprijsd instapmodel: vanaf € 699,-
Naast de nieuwe mogelijkheden die LifeGem recent aankondigde (waaronder de kleur wit, het LifeGem Family Plan en een nieuw maximaal caraatgewicht van 2.00 crt) maakt LifeGem Benelux tevens bekend dat er een nieuw product aan het assortiment diamanten is toegevoegd: een natuurlijke diamant die persoonlijk materiaal kan bevatten. In een natuurlijke diamant wordt met een lasertechniek een kleine holte aangebracht waarin crematie-as of een klein stukje haar kan worden opgeborgen. De holte wordt daarna vakkundig afgedicht waarna ook deze persoonlijke diamant kan worden gedragen in een ring of hanger. Deze variant is al verkrijgbaar vanaf € 699.


Voor meer informatie
Lifegem Benelux BV
De heer Joost Struijcken
Hoefstraat 47
5046 BA Tilburg
T: 013 - 590 21 97
E: info@lifegem.nl
W: www.lifegem.nl (volledig vernieuwd!)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >