nieuws

Facultatieve
Sponsors

LifeArt Coffins BV is standhouder tijdens de huishoudbeurs in de RAI Amsterdam

17 februari 2012


In navolging op de succesvolle opening en open dagen in januari gaat LifeArt verder op zoek naar de consument. Tijdens de huishoudbeurs van 18 t/m 26 februari zal LifeArt prominent aanwezig zijn in Hal 7, standnummer 07.620.

Doel is de consument bekend te maken met de unieke eigenschappen van het product, een milieuvriendelijke en volledig naar wensen van de nabestaanden geproduceerde uitvaartkist, gemaakt van gerecyclede materialen. Deze zijn verwerkt in het eigen ontwikkelde plaatmateriaal, Enviroboard genaamd, en bestaat voornamelijk uit de resten van de suikerrietplant.

Door de unieke productiewijze kan LifeArt zeer snel inspelen op de wensen en behoeften van de nabestaanden, de werkelijke productietijd bedraagt slechts 1 uur, hierdoor is levering binnen 24 mogelijk en binnen 48 uur gegarandeerd.

Door de persoonlijke invulling vieren de nabestaanden tijdens de uitvaart het leven en de mooie momenten van de overledene, hierdoor draagt het LifeArt assortiment bij aan een positieve verwerking van het verdriet.

Tijdens de huishoudbeurs worden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om zelf het gewicht van de LifeArt kist te ervaren, middels een formulier maakt iedere bezoeker kans op een van de gratis wellness-arrangementen indien men het exacte gewicht van de uitvaartkist weet te raden. Het wellness arrangement bestaat uit een 2-daags verblijf in Thermae2000 te Valkenburg.

Meer informatie over LifeArt is te vinden op: www.lifeartnetherlands.com
Facebook/lifeartnetherlands of linkedin: LifeArt Coffins BV

LifeArt Coffins BV: Veldweg 38, 6075 NL Herkenbosch (NL)
Tel: 0475-390450

De camera's van Uitvaart.nl maken komende week een verslag van Life Art op de huishoudbeurs. Hieronder kunt u alvast kijken naar een film die wij eerder maakten voor Life Art.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE