nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lief en Leed Theater krijgt geld van Monuta Charity Fund

20 april 2016

Lief en Leed Theater, bestaande uit Josephine de Bont en Iris Jansen heeft uit handen van Ronald Rutten van Monuta Sol een cheque ter waarde van 2500,- gekregen namens het Monuta Charity Fund.

Met de voorstelling Taart met Tranen willen Iris en Josephine mensen de gelegenheid bieden om op een warme en lichte wijze stil te staan bij gemis. In deze wereld waarin alles doorgaat en de economie 24 uur draait, winkels 7 dagen per week open zijn en alles snel moet is er soms geen tijd om eens even ruimte te geven aan alle gevoelens die bij missen horen; de tranen en de glimlach.

Door hun eigen verhaal te vertellen nemen beide dames het publiek mee op een reis door het rouwlandschap waarin veel te zien, ontdekken en recht te zetten is. Iris haar dochter Lisanne overleed 5 jaar geleden na een moeilijke zwangerschap en 2 weken ziekenhuis. Josephine haar moeder ging 23 jaar geleden dood na een intensieve tijd van ziek zijn. Josephine was pas 20 jaar en zorgde voor haar moeder. Daarna de draad van het leven weer oppakken viel niet mee. Nu kunnen beide vrouwen vertellen over hun verdriet, Iris er over zingen en delen over wat helpt en wat niet, wat gemis ook brengt; een theatervoorstelling dus!

Op 21 en 22 maart speelde de voorstelling bij Oogenlust in Eersel voor genodigden; 2x 100 mensen werden geraakt en sloten af met een proost op het leven.

Het Monuta Charity Fund ondersteunt dit project, dat te boeken is via www.taartmettranen.nl met een bedrag dat bijdraagt aan de kosten van de regie door Reem Wittenbols en andere zaken die bij zo'n project komen kijken.

Taart met Tranen gaat op reis door Nederland en is te boeken door uitvaartondernemingen, crematoria, inloophuizen en anderen die hun nabestaanden een avond willen bieden om nooit meer te vergeten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >