Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Lichtjesavonden in Rheden en Dieren

woensdag 9 november 2016

Met het aansteken van een kaars, houden wij de herinnering aan overleden dierbaren levend. In de periode richting de feestdagen is het gemis van een dierbare vaak nog meer voelbaar. Daarom organiseert het team Begraafplaatsen gemeente Rheden twee lichtjesavonden op vrijdag 18 november 2016 en vrijdag 9 december 2016.

Begraafplaats en gedenkpark Imboslaan Dieren:
vrijdag 18 november van 18.00 - 20.00 uur

i.s.m. Uitvaartonderneming Monuta Dieren.
Begraafplaats en gedenkpark Heiderust Rheden:
vrijdag 9 december van 18.00 - 20.00 uur
i.s.m. Iris & de Mol Uitvaartverzorging.

Een lichtjesavond kan mensen helpen fijne herinneringen levend te houden.
Iedereen is welkom tijdens deze lichtjesavonden. Het wordt een samenzijn waarbij men met familie en/of vrienden een kaars kan branden, overleden dierbaren kan herdenken en mooie herinneringen kan delen.

Bij de ingang worden kaarsen uitgedeeld. De kaars kan worden geplaatst op de herdenkingsplek van een dierbare of meegenomen naar een elders gelegen herdenkingsplek.

Er is sfeervolle muziek en onder het genot van een hapje en drankje kunnen deelnemers met elkaar napraten en herinneringen ophalen.
Wij nodigen u hierbij van harte uit om bij één van de lichtjesavonden aanwezig te zijn. Ook als uw dierbare elders een laatste rustplaats heeft gevonden bent u van harte welkom. Wij raden u aan een zaklantaarn mee te nemen.

Bij een beetje winterweer gaan de avonden gewoon door. Bij hevig hinderlijk weer echter niet. Houd daarvoor onze website www.rheden.nl/begraafplaatsen of Facebooksite Begraafplaatsen Rheden-Dieren in de gaten.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder