nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lichtjesavond op De Nieuwe Ooster

19 oktober 2015


Foto: Edith Gerritsma

Eén keer per jaar gaan op de Amsterdamse begraafplaats De Nieuwe Ooster ’s avonds de lichtjes aan. De gewone wereld lijkt woensdag 28 oktober heel ver weg als alle medewerkers en vrijwilligers het gedenkpark veranderen in een bijzondere plek van licht, aandacht en verwondering.

Nabestaanden kunnen tussen 18.00 en 21.00 uur de laatste rustplek bezoeken terwijl er overal lichtjes fonkelen. Ook wordt een programma geboden van beeldende kunst, poëzie, verhalen en muziek zodat het ook mogelijk is gezamenlijk te herdenken. Kinderen zijn van harte welkom.

Tijdens de lichtjesavond is het vanwege de veiligheid niet mogelijk met een auto over de begraafplaats te rijden. Ook de bekende golfkarretjes rijden deze avond niet. Mensen die slecht ter been zijn wordt aangeraden niet alleen te komen.

Parkeren op het terrein is niet mogelijk, het is daarom handig om per OV of fiets te komen. Voor alle bezoekers geldt: neem een zaklamp mee. De Nieuwe Ooster is gelegen aan de Kruislaan 126 in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.denieuweooster.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >