nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lichtjesavond op Begraafplaats & Crematorium Moscowa

5 december 2012


Op vrijdag 14 december houdt Begraafplaats & Crematorium Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) samen met DELA, Uitvaartverzorging Kramer en medewerkers van de Eusebiusparochie een lichtjesavond voor iedereen die een dierbare wil herdenken.

Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is de begraafplaats sfeervol verlicht met kaarsen en honderden fakkels. Nabestaanden kunnen kaarsjes op de graven en bij de diverse crematieherdenkingsplekken plaatsen als herinnering aan hun dierbaren, terwijl het Binnenstadskoor en muzikanten zorgen voor mooie, passende achtergrondmuziek.

Herinneringen levend houden
Moscowa, DELA, Kramer en de Eusebiusparochie vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden en nabestaanden te helpen de draad van het leven weer op te pakken. André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa: “Tegen het einde van het jaar denken mensen vaak meer aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Door de feestdagen en de korte, donkere dagen is het echter juist lastiger om het graf te bezoeken. Wij hopen op deze manier troost te bieden, met licht van kaarsen en mooie muziek in dit moeilijke jaargetijde.”

In de uitvaartcentra van Kramer en DELA zijn diverse activiteiten georganiseerd. Diverse
uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie zullen ‘op’ Moscowa aanwezig zijn. Voor koffie en thee op de diverse locaties wordt gezorgd en ook aan kinderen is gedacht. Iedereen is van harte welkom.

Begraafplaats & Crematorium Moscowa
Begraafplaats & Crematorium Moscowa - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - is een echt Arnhems gedenkpark. Het terrein van de uitgestrekte monumentale begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is ook een geliefd wandelgebied. Invulling geven aan persoonlijke wensen is voor Moscowa altijd hét uitgangspunt. Voor, tijdens maar zeker ook na afloop van een plechtigheid.

DELA
Zo’n 150 vestigingen, 2.100 medewerkers en 3,6 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg en het keurmerk Privacy Waarborg.

Uitvaartverzorging Kramer
Uitvaartverzorging Kramer is een gerenommeerd Arnhems familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar uitvaarten verzorgt in Arnhem en wijde omgeving. Vrijwel alles wordt in eigen beheer gedaan. Van drukwerk tot kisten en van catering tot gedenkstenen. Naast de vestiging in Arnhem heeft Kramer rouwcentra in Velp en Westervoort en een kantoor in Nijmegen.

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >