nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lichtjesavond op algemene begraafplaats Etten-Leur

23 oktober 2013

Op zondag 8 december a.s. organiseert de “Stichting Lichtjesavond” voor de 3e maal een “Lichtjesavond” op het terrein van de Algemene Begraafplaats aan de Zundertseweg te Etten-Leur. Vorig jaar mochten we ruim 1200 bezoekers verwelkomen, vandaar dat ook dit jaar de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Een “Lichtjesavond” wordt gehouden om nabestaan-den in de gelegenheid te stellen hun dierbare over-ledenen te gedenken in een periode waarin ons da-gelijkse leven wordt overheerst door de feestdagen.

Ook dit jaar zal de begraafplaats weer verlicht zijn door brandende fakkels die, in combinatie met het mogelijke winterweer, voor een mooie ambiance zal zorgen.
Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een brandend kaarsje dat op het graf of een andere gedenkplaats van een dierbare, kan worden geplaatst.

Evenals voorgaande jaren weten we ons initiatief gesteund door talrijke sponsoren en lokale ondernemers die belangeloos hun diensten aanbieden. Zo zal er weer een ontmoetingspunt zijn waar u ondermeer koffie en chocomelk kunt verkrijgen.
De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgt door Siem van Baal met Cabaret van Zolder en Manfred Jongenelis.

Graag hopen wij u te begroeten op deze avond. De “Lichtjesavond” duurt van 17.30 uur tot ca. 20.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u bellen met:
Jan Reedijk Uitvaartverzorging,
tel.: 076 – 5022887
Uitvaartverzorging Jan de Wit & zn,
tel.: 076 – 5015807.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE