nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lichtjesavond Moscowa – gezamenlijk herdenken op 13 december

28 november 2019


Op vrijdag 13 december vindt op Begraafplaats Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) tussen 18.00 en 19.30 uur de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond wordt georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA en medewerkers van de Eusebiusparochie.

In het met kaarsen en fakkels verlichte gedenkpark ontvangen nabestaanden bij aankomst een kaarsje en ook de kinderen krijgen een lichtje. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgen sfeervolle muziek.

In de Berkenzaal speelt harpiste Nanja Bakker mooie muziek. Hier worden ook digitaal gedichten getoond en bezoekers kunnen in deze aula terecht voor momenten van stilte, wanneer die behoefte er is. Er zijn in het gedenkpark diverse uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie aanwezig en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom.

Herinneringen levend houden
“We merken echt dat zo’n avond aan een behoefte voldoet, het betekent veel voor mensen”, vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. “Er zijn dan ook veel mensen die jaarlijks terugkomen. Wij hopen met de Lichtjesavond troost te bieden; de saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. We zijn dan ook erg dankbaar dat we deze avond weer mogen organiseren.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >