nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lichaam meisje gestolen uit graf

17 augustus 2010

De autoriteiten in het Amerikaanse Penssylvania staan voor een mysterie nadat bekent is geworden dat het lichaam van een 9-jarig meisje uit een graf is gestolen. Aol News meldt dat het meisje begraven lag op de Riverview Cemetery.

In 1962 overleed Paula Ream op slechts negenjarige leeftijd. Nu is haar lichaam en de kist waarin ze was begraven verdwenen. De autoriteiten hebben geen idee wie er achter deze gruwelijke diefstal zit. De familie kreeg het nieuws te horen van de politie. Fay Hamm, de zus van het meisje reageert in een telefonisch interview met Aol News geschokt. Ze laat weten dat het al erg genoeg is dat je iemand waar je van houdt verliest. ‘ Je denkt dat ze in Gods handen is en in de Hemel is en dan gebeurt dit!’

Volgens de zus van Paula zijn de dieven niet uitgeweest op juwelen of andere sieraden, het meisje werd namelijk zonder kostbaarheden begraven. De zus laat aan Aol News weten dat het mogelijk gaat om een satanistisch ritueel omdat de diefstal plaatsvond op vrijdag de 13e om middernacht. Bij de politie zijn wel diverse tips binnengekomen die momenteel worden onderzocht. De familie van het meisje roept de dader(s) op om compassie te tonen met de nabestaanden. Ze vragen hen om te laten weten waar het lichaam van het meisje is zodat de familie haar opnieuw kan begraven.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >