nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing: Zondag 27 maart 2022 van 14.00 tot 16.30 uur
Op de zolder van de aula op de Bosdrift

4 maart 2022


‘Hoe de tijd in tweeën breekt’ door Geerteke van Lierop, een lezing over verlies dat de tijd in tweeën breekt en over kunst, verhalen en rituelen die een nieuwe brug slaat naar verbinding, troost en hoop.

In de zomer van 2016 komt de liefde van actrice, schrijver en coach Geerteke van Lierop door verdrinking om het leven. In haar veel besproken debuut Een zee van glas beschrijft ze hoe de tijd stil kwam te staan na dit verlies en de grote levenskracht die erop volgt.

Geerteke zal spreken over hoe de dood overgaat in een nieuw leven en in een andere omgang met de tijd. De dood heeft zich in het leven genesteld, van daaruit zal niks meer hetzelfde zijn. Ze laat zien dat er in verlies onverwachte schoonheid zit. Toevallige ontmoetingen met vreemden en kunst bieden kans op een nieuw perspectief. Ook staat ze stil bij wat we kunnen leren van andere culturen in de omgang met verlies en het belang van rituelen die ze in India en Mexico bijwoonde.

Kosten entree € 6,00 te voldoen bij de ingang. Prijs is inclusief een consumptie na afloop en een exemplaar van het boek. Wees er snel bij want er zijn slechts 65 plaatsen te reserveren!

S.v.p. aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nlMeer info: uitvaartstichtinghilversum.nl/evenementen

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >