nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing over Afscheidsrituelen

Lezingencyclus van Tri Limes en Annerie Kremer in Havelte

21 januari 2007

Op woensdag 31 januari, om 20.00 uur in De Veldkei, Veldkamp 77 te Havelte, organiseren Annerie Kremer Uitvaartzorg (Meppel) en Tri Limes Uitvaartzorg en -begeleiding (Steenwijk/Tuk) de derde van een serie van vier lezingen.
De toegang is gratis; er is veel ruimte voor vragen en antwoorden.

Tecla Poortland, ritueelbegeleidster te Oldemarkt, verzorgt de lezing waarin rituelen centraal staan en dan met name afscheidsrituelen. Zij start de lezing met een ritueel, vertelt wat rituelen zijn, waar ze voor dienen en wanneer mensen een ritueel gebruiken. Ook komt een stukje geschiedenis aan de orde, hoe rituelen ontstaan en ontstonden. Vaak krijgen rituelen vorm met behulp van symbolen, en ook hierover wordt gesproken. Tenslotte zal Tecla Poortland vertellen wat u van een ritueelbegeleidster kunt verwachten, speciaal in die gevallen waarbij een afscheid, verlies of uitvaart aan de orde zijn.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom.
De lezing van 18 januari jl. over kinderen en rouw wordt, wegens de zware storm, opnieuw georganiseerd en wel op donderdag 15 maart. De vierde lezing is op woensdag 7 februari.
Voor meer informatie zie: www.trilimes.nl of www.kremeruitvaartzorg.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >