nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing met boekpresentatie door Pauline van Munster

Boek : Stel, je gaat dood, hoe regel je dan leven

29 september 2008


Woensdag 8 oktober 2008
Om 14.00 uur en om 19.30 uur.
Auditorium Van Deursen, Kerkstraat 38, 6006 KP Weert-Keent

Jaarlijks overlijden meer dan 100.000 mensen aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte. De ziekteperiode kan maanden, soms zelfs jaren duren. Wat doe je in die periode? Dat is wat Pauline van Munster, schrijfster van enkele romans en een verhalenbundel, intrigeert. Zij ontwikkelde de website www.ikgadood.nl, waar mensen niet alleen hun ervaringen rond sterven en afscheid nemen kunnen delen, maar ook terecht kunnen met concrete vragen. Als aanvulling op haar website schreef ze Stel, je gaat doodÂ… Hierin wisselt ze praktische informatie af met stemmige illustraties en kernachtige citaten. Een toegankelijk en troostrijk boek voor iedereen die geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte.

Op woensdag 8 oktober om 14.00 en 19.30 uur zal de schrijfster Pauline van Munster een lezing houden naar aanleiding van verschijnen van haar spraakmakende boek. In deze presentatie kunt u ook vragen stellen aan Pauline. De inleiding wordt verzorgd door het Franciscus Hospice uit Weert.

De twee lezingen worden gehouden in Auditorium Van Deursen, Kerkstraat 38 te Weert. Toegang is gratis. Reserveren is gewenst, per telefoon 0495-533322 of per e-mail.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE