nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing door Janet Werner bij Yarden Steenbrugge: ‘Engelen en beschermengelen’

18 februari 2011

Op dinsdag 1 maart vertelt Janet Werner of engelen nog steeds bestaan.
Yarden Uitvaartcentrum Crematorium en Begraafplaats Steenbrugge is het decor voor deze lezing. Aan de hand van haar eigen ervaringen geeft zij aan hoe engelen te herkennen zijn en welke rol ze (kunnen) spelen in het leven.

Engelen hebben een grote kracht en zijn in staat om gedaantes aan te nemen in allerlei vormen. Zij zijn soms verbijsterd als mensen in hun streven naar perfectie niet open kunnen staan voor de liefdevolle gedachten van engelen. Engelen zijn er altijd, maar zijn niet de stuurman van het leven. Mensen hebben zelf het roer in handen en nemen zelf de verantwoordelijkheden. Engelen kunnen wonderen verrichten als de eerste stap maar gezet wordt.

Janet Werner is een medium. In haar praktijk helpt zij mensen op weg die op bepaalde punten in hun leven vastlopen door hen inzicht te geven en handvatten te bieden om verder te komen. Daarnaast leest ze foto’s van overledenen en biedt daarmee hun nabestaanden rust. Janet heeft inmiddels verschillende boeken geschreven en uitgegeven. Sinds een aantal jaren geeft zij lezingen voor alle Yarden regio’s. De lezingen zijn zeer uiteenlopend en beslaan onderwerpen als de reis van de ziel, tot het helpen van nabestaanden bij het hervinden van hun kracht en van daaruit weer een bestaan op te bouwen. Janet voelt feilloos aan hoe toehoorders haar lezingen ontvangen. Dit bevordert de interactie in de zaal.
­­
Toegang is gratis

Janet Werner geeft haar lezing op dinsdag 1 maart in Yarden Uitvaartcentrum Crematorium en Begraafplaats Steenbrugge, Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen. De lezing start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.
Vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Tijdens de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden bij Yarden Vereniging Overijssel via e-mail Overijssel@yarden.nl of telefonisch
06 4998 3360. website www.yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >