nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing Crematorium Tilburg

20 januari 2020

Woensdag 29 januari lezing georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Midden Brabant en het crematorium voor Tilburg en omstreken.

Van één ding in ons leven kunnen we zeker zijn: we gaan er een keer aan. Daar denken we liever niet te veel aan, omdat het de sfeer zo verpest. Maar dat zou wel eens een grote vergissing kunnen zijn! We kunnen volgens veel filosofen de zekerheid van de dood ook gebruiken om ons leven vandaag zo mooi mogelijk te leven. Tijdens deze interactieve lezing word je op een ontspannen manier uitgedaagd om stil te staan bij sterfelijkheid. Daarnaast onderzoek je met de andere deelnemers hoe de houding ten opzichte van de dood per cultuur en tijd verschilt. Aan het eind van de lezing keer je met een verfriste blik op de dood huiswaarts."

"Bio:
Lammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia; hij spreekt bijvoorbeeld al 6 jaar achter elkaar op Lowlands. Ook geeft hij regelmatig workshops voor organisaties en bedrijven en verschijnt in de media. Daarnaast is hij als hoofddocent verbonden aan The School of Life Amsterdam. In al zijn werkzaamheden onderzoekt hij samen met het publiek hoe de filosofie ons verder helpt in alledaagse thema's. In juni 2018 kwam zijn tweede boek uit bij De Bezige Bij, Filosofie voor een weergaloos leven, waarvan inmiddels de zesde druk in de winkels ligt. www.lammertkamphuis.nl. "

Praktische informatie
Woensdag 29 januari ontvangst 19.30 uur aanvang 20.00 uur. Gratis toegang en koffie en thee. Aanmelden via info@zmbr.nl 013-4657355
Karel Boddenweg 5 in Tilburg, door de poort en de lezing vindt plaats in locatie Atrium. U bent van harte welkom.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE