nieuws

Facultatieve
Sponsors

Leef voort als boom na uw leven met de Bios Urn

12 februari 2016


Is er iets mooiers dan de gedachte dat met uw crematie-as als voedingsbodem er uit u een boom of struik als mooie levende herinnering groeit nadat u bent overleden? Uw na-bestaanden genieten jaar na jaar van iets moois dat door u groeit en bloeit.

Steeds meer mensen laten zich cremeren, momenteel meer dan 60% van alle overledenen. En dat percentage groeit gestaag. Tel dat op bij de gestaag groeiende trend naar ‘groener, biologischer’ in de uitvaartwereld en je komt uit op de Bios Urn™: een gepatenteerd ontwerp van de Spaanse ontwerper Gerard Moliné.

Biosurna, is zien op de Uitvaartbeurs Amsterdam op 23 april in de Westerkerk (Jordaan, centrum Amsterdam)

Deze 100% biologisch afbreekbare urn is nu in Nederland verkrijgbaar. BiosUrna heeft de exclusieve rechten verworven voor verkoop in Nederland. U koopt deze heel eenvoudig via uitvaartondernemingen, uitvaartwinkels, gespecialiseerde urnenwebshops of crematoria. U kiest een boom of struik naar keuze en laat deze met de Bios Urn™ als tijdelijke capsule op een mooie plek zoals uw tuin, de nagedachtenis op een natuurlijke manier vorm krijgen. De cirkel is rond.

‘We zijn al goed van start sinds januari hebben we al ruim 15 verkooppunten in Nederland’ zegt Jaap Schuddeboom van BiosUrna, die de kans zag om iets terug te doen voor de na-tuur waar hij al zijn hele leven in leeft. ’Zo een mooi product, dat verdient een plek in Nederland, waar natuur toch onder druk staat. Elke nieuw geplante boom of struik erbij is een bijdrage aan het milieu. Maar het allerbelangrijkste is dat op deze manier nabestaanden een mooi natuurlijk aandenken hebben aan hun dierbare’.

Er is ook een variant voor huisdieren: Paarden, honden en katten worden ook in toenemende mate gecremeerd in één van de ruim 40 dierencrematoria die Nederland rijk is. Deze urn is te koop via Urnenwinkel.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >