nieuws

Facultatieve
Sponsors

Landelijke ontmoetingsdag Stichting Broederziel

9 augustus 2023


Landelijke ontmoetingsdag Stichting Broederziel zaterdag 23 september 2023 in Utrecht. Stichting Broederziel zet zich als organisatie in om het verlies van een broer of zus (broer-zus verlies) breder onder de aandacht te brengen.

De impact van het broer-zus verlies in de samenleving krijgt nog te weinig erkenning. Tijdens de regelmatige regionale activiteiten zoals wandelingen en workshops kan men elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Daarbij zal men vooral herkenning en erkenning vinden. En biedt het spreken met en het luisteren naar elkaar ook troost, uitzicht en verbinding.

Jaarlijkse ontmoetingsdag

Tijdens de jaarlijkse ontmoetingsdag op 23 september 2023 zullen verschillende mensen hun ervaringsverhaal delen, luisteren de aanwezigen naar passende muziek en is er vooral ruimte om te ontmoeten, gehoord te worden en je eigen gedachten en gevoelens ook bij anderen te (h)erkennen. Daarnaast is er een boekenmarkt met boeken over rouw in het algemeen en broer-zus verlies in het bijzonder. Er zullen auteurs aanwezig zijn die hun boek voor je willen signeren en van een persoonlijke tekst voorzien. Uiteraard is onze in 2022 uitgebrachte ‘Handreiking: Het verlies van een broer of zus’ ter plaatse te koop.

Mensen die hun broer of zus moeten missen, recent of al langer geleden, zijn hartelijk welkom. Ook anderen die bij hen betrokken zijn, bijvoorbeeld familie, vrienden of collega's, hulpverleners, uitvaartverzorgers, allen van harte welkom.

Praktische informatie

Locatie: Singelkerk, Utrecht. Uitstekende bereikbaarheid met OV.

Datum en tijd: zaterdag 23 september 2023 van 13.00 – 17.00 uur.

Kosten: € 22,50 p.p. (inclusief drankjes en een versnapering).

Voor meer informatie en aanmelding ga je naar de website: www.stichtingbroederziel.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >