nieuws

Facultatieve
Sponsors

Landelijke dekking voor Advinco Uitvaartzorg

9 februari 2012

Overlijdensmeldingen kunnen bij Advinco Uitvaartzorg in heel Nederland op één nummer (0800-advinco 2384626) doorgegeven worden. Nabestaanden worden dan teruggebeld door een van de lokale ondernemers die de uitvaart zal verzorgen. Door deze dienst kan de uitvaartorganisatie in het hele land haar diensten aanbieden. De plaatselijke uitvaartzorg staat bij Advinco centraal, dat meldt De Stichtse Courant.

,,We zijn blij dat we nu overal onze uitvaartzorg kunnen bieden'', zegt Marianne van den Broek van Advinco Uitvaartzorg in de Sichtse Courant. ,,Ons ideaal is in heel het land uitvaarten voor een eerlijk bedrag, zonder marges en provisies. De nabestaanden mogen altijd de inkoopfacturen zien. Kortingen die wij krijgen, berekenen wij door aan de nabestaanden''.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Reageer op dit artikel

Reacties:


10 april 2012 om 21:03

Saskia

Advinco eerlijk en open?! Een hypocriet bedrijf is het! De positieve reacties op internet zijn van werknemers. Dat zegt al genoeg! Advinco kan totaal niet waarmaken waar het zogenaamd voor staat. Ze hebben noch de middelen, noch de mensen. Ik zou mijn goudvis nog niet door ze laten begraven.


11 februari 2012 om 22:07

Gea

Dit spreekt me erg aan!! Eerlijkheid en openheid in wat nou echt een uitvaart kost. Ik heb al "ge-googeld" Advinco uitvaartzorg, de moeite waard vond ik.
groetjes Gea


10 februari 2012 om 17:36

liset

Dat klinkt geweldig om inzicht te krijgen in de uitvaartbranche. Ik heb altijd het idee gehad dat er veel geld in omgaat, wat oneerlijk is voor het verdriet wat je op dat moment hebt te verwerken. Op deze manier biedt je bescherming voor in zulke moeilijke tijden.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE