nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ladies Barbershop Chorus in crematorium

WHAT A WONDERFUL WORLD

17 augustus 2005


Op dinsdag 27 september 2005 geeft barbershopkoor The Rhine Singers een optreden in Yarden Crematorium Daelwijck aan de Floridadreef 7 in Utrecht. Het 30-koppig dameskoor uit Utrecht zingt a capella bekende Engelstalige nummers. Zoals Moon River, Each time I fall in love en What a Wonderful World. Tijdens het concert wordt een lichtjesceremonie opgevoerd voor nabestaanden. De avond duurt van 20.00 tot 21.45 uur en is bedoeld om nabestaanden door samenzijn en zang hun verlies een plaats te geven. Geestelijk verzorger Maurice van der Put spreekt een woord van troost uit en leest bij de ceremonie de namen van overledenen op, waarna nabestaanden een kaarsje kunnen opsteken.

Weemoed
Barbershop zingen is zingen met een natuurlijke uitstraling. Vrolijkheid, verliefdheid, vriendschap of weemoed en verdriet worden overge¬bracht met de klank, tekst, maar ook met mimiek en lichaamstaal. Alle nummers zijn Engelstalig en worden zonder instrumentale begeleiding gezongen. The Rhine Singers hebben reeds vele prijzen op hun naam staan.
Manager John Heskes: ‘Nabestaanden zijn hierbij uitgenodigd de naam van hun dierbaren door te geven voor de lichtjesceremonie. Yarden Crematorium Daelwijck is vanaf 19.30 uur geopend en ontvangt met koffie en thee. De toegang is vrij, maar reserveren is noodzakelijk: telefoon 030 261 0244. Dit is ook het nummer voor het doorgeven van de naam van een overledene die wordt opgelezen tijdens de ceremonie.’

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >