nieuws

Facultatieve
Sponsors

Laatste Taboe in Tijdschriftenland:

De glossy over de dood: ToBe

8 oktober 2008

Vanaf 8 oktober, ligt ToBe Magazine in de winkels. Het is de eerste glossy over leven, sterfelijkheid en de dood. Een 132 pagina’s dikke, luxueuze glossy met prachtige verhalen over het leven, sterfelijkheid en de dood.

In eerste instantie gaat ToBe 2 maal per jaar verschijnen. ToBe beschikt over een unieke plaats in het Nederlandse bladenlandschap: niet eerder was er een blad dat de dood als volwaardig redactioneel onderwerp behandelt in een blad. Daarnaast is het een mooie spannende mix: een glossy die zwaardere onderwerpen aandurft.
Hoofdredacteur Garance Bongers: ‘ToBe heeft een hele interessante redactionele formule: er staan verhalen in die allemaal zijdelings met het onderwerp ‘het leven en de dood’ te maken hebben. Op een mooie, zuivere manier. Er is bijvoorbeeld een rubriek ‘Flirten met de dood’ een serie verhalen over mensen met een beroep waarin zij ‘spelen met hun leven’ In het eerste nummer staat een indrukwekkend interview met oorlogsfotograaf Teun Voeten. Er is een prachtig, open interview met Joep Kruijtzer van 59, hij heeft een snelgroeiende hersentumor en weet dat hij niet lang meer te leven heeft. Maar er is ook het verrassende en grappige ‘praatjesmakers’ verhaal van kinderen die in een groepje praten over het begrip ‘dood’. ToBe wordt een blad met inspirerende, informatieve en emotionele verhalen!’

ToBe ligt vanaf 8 oktober bij de Ako’s en Bruna’s.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE