nieuws

Facultatieve
Sponsors

Laatste rustplaats op een bed van mos

21 april 2017


Bogra b.v. lanceert een nieuwe kistenserie, die volledig voldoet aan de normen van natuurbegraven en cremeren: Natuurlijk.
Bogra heeft milieu- en maatschappelijk bewust ondernemen hoog in het vaandel staan. Om aan de toenemende vraag naar duurzame producten te voldoen heeft Bogra deze nieuwe kistenlijn ontwikkeld.

“De modellen uit de kistenlijn ‘Natuurlijk’ voldoen aan de MVO-regelgevingen en zijn goedgekeurd door de stichting Natuur en Milieu,” zegt Linda Damhuis, operationeel directeur en mede-eigenaar. “De vijf milieuvriendelijke Natuurlijk modellen zijn daarnaast 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van hout uit noodzakelijke kap van Nederlandse bodem. Om het gebruikte materiaal goed tot zijn recht te laten komen, is het zo min mogelijk bewerkt en is het hout windgedroogd. De modellen worden met de hand vervaardigd en zijn geschikt voor natuurbegraven en cremeren. Elk model is uniek. Op de bodem ligt een bed van mos als een zacht matras. Optioneel kan de kist worden geleverd met Bamboe interieur en de opbaarplank met een lijkwade.”


Wij zijn er trots op dat wij tijdens de Uitvaartbeurs Amsterdam één van onze nieuwe modellen kunnen presenteren: 760 Zomersneeuw. Het kistmodel is gemaakt van Douglashout, afkomstig uit Nederland. De kist heeft door het boomschors en mos aan de buitenzijde een prachtige natuurlijke uitstraling gekregen; de overledene ligt zacht op een bed van mos.

De Uitvaartbeurs Amsterdam vindt plaats op zaterdag 22 april van 10.00 tot 16.00 uur in de Westerkerk aan de Prinsengracht 281 te Amsterdam. Kom naar stand 22, waar wij samen met ons zusterbedrijf Rouwservice Nederland de mogelijkheid bieden om ons nieuwe kistmodel te bekijken.

Over Bogra

Bogra b.v. is producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en kan bouwen op meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maakt Bogra met regelmaat kisten op maat.
Kijk voor meer informatie op www.bogra.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >