nieuws

Facultatieve
Sponsors

Laagdrempelige informatieavond Crematorium Dieren

9 februari 2016


Crematorium Dieren (Imboslaan 6, Dieren) organiseert op 17 februari voor het eerst een Inloopavond, waarbij belangstellenden zonder afspraak kunnen binnenwandelen. Iedereen is van 17.30 tot 19.30 uur van harte welkom in de ontvangstruimte van de IJsselzaal. Parkeren kan voor de deur.

Voor al uw vragen
“Er zijn soms misverstanden over wat allemaal mogelijk is rondom een plechtigheid”, zegt Bas Timmer, locatiemanager van Crematorium Jonkerbos. “Of het nu gaat over de invulling, eventuele live muziek, speciale catering tijdens de condoleance of de bestemming van de as. Een goede oriëntatie is dan ook heel verstandig. Want om de voor u juiste keuzes te kúnnen maken, is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is. Daarom organiseren we een Inloopavond, waarbij al uw vragen worden beantwoord. We ontvangen u graag met een kopje koffie.”

Crematorium Dieren
Het gedenkpark, omringd door een weelderig groen gedenkpark, ligt midden op de Veluwe en is een gemeentelijk monument. Rustig, natuurrijk én goed bereikbaar. De dienstverlening staat op het hoogste niveau en persoonlijke wensen staan centraal. Zowel voor, tijdens als na de plechtigheid. Ook dus als het gaat om een gedenkplek. Vaak heeft het tijd nodig om tot een goede beslissing te komen over wat er met de as moet gebeuren. Crematorium Dieren geeft die tijd, zodat nabestaanden een weloverwogen keuze kunnen maken. En wanneer de wens voor een gedenkplek - een plek voor familie en vrienden om naar terug te keren - er is, kan Crematorium Dieren u daar in bijstaan en adviseren.

'de Facultatieve Groep'
Crematorium Dieren maakt deel uit van ’de Facultatieve Groep’. De kernactiviteiten van 'de Facultatieve Groep' (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met activiteiten over de hele wereld en eigen vestigingen in tien landen is de Groep op tal van terreinen actief. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’. Optimale sámenwerking met onze opdrachtgevers en als pártners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE