nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kranslegging op verzamelgraf begraafplaats Tilburgseweg

7 oktober 2022

Vorig jaar heeft de gemeente op de algemene begraafplaats aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle verschillende algemene graven geruimd. Een groot deel van de stoffelijke resten zijn nu bijgezet in een verzamelgrafmonument.

Wethouder Ronald Bakker zal hier 13 oktober om 14.00 uur namens de gemeente een krans op leggen. Belangstellenden zijn van harte welkom. Na de kranslegging is er in de aula van de begraafplaats gelegenheid voor een ontmoeting en koffie en thee.

Ruiming van graven begraafplaats Tilburgseweg

De gemeente Waalwijk heeft in juli 2021 op de algemene begraafplaats aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle (Noord-Brabant) verschillende algemene graven geruimd. Het gaat om 213 graven in grafvak D. De laatste bijzetting vond hier meer dan twintig jaar geleden plaats. De graven waar het om gaat zijn gemarkeerd met een geel bordje.

Einde informatiejaar

Het afgelopen jaar hebben wij geprobeerd nabestaanden te informeren over de ruiming. Van meerdere nabestaanden hebben wij een reactie ontvangen. Meer dan dertig namen worden op het verzamelgrafmonument vermeld. Voor zes graven is opdracht gegeven door de nabestaanden voor een opgraving.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >