nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kramer Uitvaartverzorging nu ook in Apeldoorn

28 november 2013

Uitvaartverzorging Kramer BV heeft nu ook een rouwcentrum in Apeldoorn: Afscheidshuys Apeldoorn. Het sfeervolle Afscheidshuys, op de Algemene Begraafplaats aan de Soerenseweg, is volledig ingericht om in kleine kring afscheid te nemen van een dierbare. Omdat Kramer regelmatig uitvaarten in Apeldoorn verzorgt was er behoefte aan een eigen opbaarlocatie. Vanuit Afscheidshuys Apeldoorn kan Uitvaartverzorging Kramer nu de complete begrafenis of crematie verzorgen, maar ook andere uitvaartondernemers kunnen deze locatie huren.

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand in neorenaissance stijl. Het pand dateert uit 1896 en is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Inmiddels is het interieur grondig verbouwd, maar de klassieke en warme sfeer is bewaard gebleven. De huiselijke familiekamer van Afscheidshuys Apeldoorn biedt nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust, op hun eigen manier afscheid te nemen van een dierbare.

Afscheidsbijeenkomst in naastgelegen aula

Naast de periode van opbaren en de feitelijke uitvaart, biedt Uitvaartverzorging Kramer de mogelijkheid om na afloop een afscheidsbijeenkomst of condoleance te houden. De rustieke, historische aula naast Afscheidshuys Apeldoorn vormt een sfeervolle locatie voor een bijeenkomst tot maximaal 50 personen. De cateringmogelijkheden tijdens de bijeenkomst variƫren van de traditionele koffie met cake tot een borrel met hapjes of zelfs een complete proeverij.

Over Uitvaartverzorging Kramer B.V.

Uitvaartverzorging Kramer is een gerenommeerd familiebedrijf dat al bijna 130 jaar uitvaarten verzorgt. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer. Elke generatie heeft iets wezenlijks toegevoegd aan de bedrijfsvoering, maar de kernwaarden - professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar- zijn van generatie op generatie doorgegeven. Vrijwel alles wordt in eigen beheer gedaan; van drukwerk tot kisten en van catering tot gedenkstenen. Het Kramer-team bestaat uit professionals die hun vak met liefde en passie uitoefenen. Persoonlijke aandacht en de wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal. Kramer heeft sfeervolle rouwcentra in Arnhem, Velp, Westervoort en nu dus ook een Afscheidshuys in Apeldoorn.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.afscheidshuysapeldoorn.nl of bellen met 055-2069999.

Open dag
Op zaterdag 11 januari 2014 tussen 12.00 uur en 17.00 uur bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in het Afscheidshuys.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >