nieuws

Facultatieve
Sponsors

Koperen jubileum Uitvaartbegeleiding In Harmonie: altijd een respectvol afscheid

22 maart 2018


Als eerste vrouwelijke uitvaartondernemer in Tilburg begon Monique van Houtum in september 2005 een uitvaartonderneming, met Gerrie van Oirschot aan haar zijde. Inmiddels is het bedrijf sinds 2013 gefuseerd met dat van Harrie van Dun zorg voor overledenen en omgedoopt tot Uitvaartbegeleiding In Harmonie. Dit voorjaar bestaat het bedrijf 12,5 jaar.

Uitvaartbegeleiding In Harmonie beschikt over alle faciliteiten voor het verzorgen van een uitvaart. “Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen wij mensen van A tot Z helpen”, vertelt Gerrie van Oirschot. “Van overledenenvervoer en verzorging tot het voorgaan in een dienst en het drukwerk.” Directeur Harrie van Dun vult aan: “Omdat iedereen uniek is, bieden we afscheid op maat.”


Opbaring

De Uitvaartonderneming biedt naast een thuisopbaring de optie tot opbaring in Het Afscheidshuis; een locatie met een verzorgingskamer, familiekamers en huiskamer. “Met een sleutel kunnen nabestaanden hier 24 uur per dag binnen”, legt Gerrie uit. “Alles staat bij ons in het teken van kwaliteit en maatwerk. Afscheid nemen kun je immers maar één keer doen. Daarom staan bij iedere uitvaart de overledene en nabestaanden centraal.”


Medewerkers

Naast Gerrie zijn er nog 2 uitvaartleidsters werkzaam, Monique en Rina, 3 verzorgenden, een tiental assistenten/dragers en een secretaresse voor de backoffice.
Samen met deze mensen hopen zij nog jaren nabestaanden te kunnen bijstaan.


Uitvaartbegeleiding In Harmonie
Oude Lind 35, Tilburg
013 – 572 1822
info@uitvaartbegeleidinginharmonie.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE