nieuws

Facultatieve
Sponsors

Koor en erwtensoep op Kerstavond Rusthof

22 december 2017


Ook dit jaar haalt Rusthof weer alles uit de kast om bezoekers een troostrijke Kerstavond te geven. Dit jaar zullen nog meer fakkels en kaarsen de begraafplaats verlichten. Kinderen kunnen marshmellows boven vuurkorven roosteren en voor volwassenen is er niet alleen een warm drankje maar ook erwtensoep.

A-capellakoor Prove It zorgt op lichtjesavond voor de muzikale omlijsting. Dit muzikale gezelschap uit Veenendaal haalde een paar jaar geleden de finale van het televisieprogramma Korenslag. Onder het genot van gl├╝hwein, koffie, thee of warme chocolademelk kunt u naar hun sfeervolle muziek luisteren.

Ook dit jaar kan iedere bezoeker een grafkaarsje krijgen om bij de rustplaats van een dierbare te plaatsen. Ook kunt u een kerstbal met een wens of gedachte in de kerstbomen plaatsen. De bomen hebben we dit jaar zelf ontworpen en van aluminium gemaakt. Ze zijn duurzamer en jaarlijks te gebruiken.

De lanen zijn weer verlicht met fakkels en kaarsen. Op het water van de vijver drijven brandende kaarsen. En de gebouwen zijn sfeervol verlicht. Kinderen ontvangen een lampje.

Kom dus op Kerstavond naar Rusthof! Op zondag 24 december is iedereen van 16.00 uur en 19.30 uur van harte welkom. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het parkeren goed te laten verlopen.


Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE