nieuws

Facultatieve
Sponsors

Koen Wauters wordt het “gezicht” van uitvaartorganisatie DELA België

15 mei 2006

DELA België kondigt tijdens een persconferentie op 17 mei in Gent aan dat zanger Koen Wauters het nieuwe gezicht van de reclamecampagne voor DELA België wordt. Het is de eerste keer dat een bekendheid zijn naam verbindt aan een reclamecampagne voor een uitvaartorganisatie. Tijdens de persconferentie zal Koen Wauters live het nummer “leef je leven” brengen, dat speciaal voor de campagne is geschreven.

Tijdens de persconferentie wordt de commercial voor het eerst getoond. Daarnaast brengt Koen Wauters als primeur een nieuw nummer ten gehore. Het lied “leef je leven” is speciaal voor Wauters geschreven ter gelegenheid van deze campagne. Deze live voorstelling is een éénmalige unieke gelegenheid. Alle aanwezigen krijgen na afloop van de persconferentie de exclusieve CD-single. Vanwege de eenmalige uitgave heeft de CD het karakter van een collectors item. Als klapper op de vuurpijl maken bemiddelaars en polishouders van DELA kans op een “meet & greet” met Koen tijdens een speciaal concert dat hij voor DELA zal geven.

DELA is in België ruim 15 jaar actief als uitvaartverzekeraar. Met de overname van de Sophia Group eind vorig jaar werd DELA de grootste speler in de uitvaartsector. DELA gaat uit van een integraal pakket van dienstverlening omtrent uitvaart. Naast het garanderen van een financiële zekerheid wil DELA vooral een dienstverlener zijn die mensen helpt bij één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. DELA biedt haar klanten naar het overlijden toe zorg, zekerheid en continuïteit.

DELA is van oorsprong een Nederlandse coöperatie die mensen al bijna 70 jaar helpt met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 2,7 miljoen verzekerden maken DELA marktleider in de Benelux.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >