nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kleuren van Herinnering gepresenteerd tijdens wereldlichtjesdag

9 december 2010


Op zondag 12 december presenteert Stichting Iriza haar nieuwe cd Kleuren van Herinnering. Stichting Iriza begeleidt kinderen en volwassenen bij vragen omtrent doodgaan en afscheid nemen door middel van boekjes, cd’s, kringgesprekken en lespakketen.

Het verhaal van Kleuren van Herinnering gaat over een blind meisje, Yarah. Haar beste vriendjes zijn de kleine witte vlinders. Op een dag wil een vlinder weten waarom hij geen gekleurde vleugels heeft zoals een heleboel andere vlinders. Yarah neemt hem mee naar het bloemenveld. Als de vlinder aan Yarah vertelt over zijn overleden oma ontdekt hij dat hij, als hij aan zijn oma denkt, kleuren kan voelen en de kleuren die hij voelt worden zichtbaar op zijn vleugels. Elke herinnering een eigen kleur, elke kleur een eigen verhaal.

De CD wordt gepresenteerd tijden Wereldlichtjesdag in Apeldoorn. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Kijk hier voor meer informatie over wereldlichtjesdag.

De cd Kleuren van Herinnering kost 10 euro per stuk en is verkrijgbaar tijdens Wereldlichtjesdag en daarna via de website van stichting Iriza .

Kijk hieronder naar een filmpje over wereldlichtjesdag.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >