nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kleinschalige productpresentatie ronden uitvaartkisten en tenten voor bij de uitvaart.

18 april 2010

Op woensdag 21 april van 12.00 uur tot 14.00 uur a.s.zullen Hans Denijs Meubelmaker en Martin de Jonge van Maharadja Tenten een kleinschalige productinformatie verzorgen.

Hans Denijs, is meubelmaker van beroep, heeft een hele bijzondere kist ontwikkeld: een ronde uitvaartkist. Het idee kreeg Hans naar aanleiding van het overlijden van zijn moeder. Hij besloot haar kist zelf te maken maar wilde een zachte, aaibare kist in plaats van de gebruikelijke rechte, zakelijke kisten. Zo is de ronde uitvaartkist ontstaan, die nu voor iedereen beschikbaar is via zijn bedrijf Bijzonder Maatwerk. De kist is gemaakt van massief vurenhout en heeft geen nietjes, schroeven of spijkers en is dus helemaal biologisch afbreekbaar. Ideaal voor mensen die kiezen voor een milieubewuste uitvaart.

Martin de Jonge van het bedrijf Stijlvol Afscheid Nemen (onderdeel van Maharadja Tenten) verhuurt tenten voor bij uitvaarten en opbaringen. Het gaat hier om handgemaakte sfeervolle tenten, die makkelijk en eenvoudig bij de overledene in de tuin op te zetten zijn. Dit biedt de nabestaande de gelegenheid om in de eigen omgeving afscheid te nemen van de overledene. De tenten kunnen tevens opgebouwd worden op de locatie van de ter aarde bestelling.

De locatie van deze kleinschalige productinformatie is:
Vriezenveenseweg 50
7681DT Vroomshoop
www.stijlvol-afscheid-nemen.nl

Bekijk hieronder de ronde uitvaartkist

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE