nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kinderkistjes

6 juni 2006


Het ergste dat ouders kan gebeuren is het overlijden van hun (nog ongeboren) kindje. Om zoiets verschrikkelijks te kunnen verwerken begint al bij het uitzoeken van het kistje of kleding. Aangezien er voor te vroeg geboren overleden baby's weinig is heeft Prematuur eigentijdse kindermandjes en foetusmandjes ontwikkeld met een trendy uitstraling waarbij uitgaan is van een behaaglijke omgeving. Prematuur heeft zoveel als mogelijk is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

De kindermandjes zijn vervaardigd van badstof in combinatie met linnen.
Tevens is er een poppetje verkrijgbaar dat van hetzelfde materiaal is vervaardigd als het mandje. Dat kan voor ouders erg belangrijk zijn om als aandenken te bewaren. De kindermandjes kosten € 170,-- (excl. BTW) en de afmeting hiervan is (binnenlengte 38 cm x 18 cm). Het mandje sluit aan de bovenzijde door middel van het linnen dicht te vouwen en daarna met satijnlint te strikken.
Daarnaast zijn er foetusmandjes verkrijgbaar met een naturel look. Prijzen vanaf € 130,-- (excl. BTW). De afmetingen zijn 38 cm x 28 cm en 31 cm x 22 cm. Deze sluiten door een deksel.

Prematuur
De Tol 83
7321 KJ Apeldoorn

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >