nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kijkje in vernieuwd crematorium

DELA organiseert open dag in crematorium Nedermaas te Geleen

14 augustus 2007

Geleen, Op zondag 16 september organiseert uitvaartorganisatie DELA een open dag in crematorium Nedermaas te Geleen. Het crematorium is onlangs volledig gerestyled. Tijdens de open dag is het mogelijk om op een ongedwongen manier eens te kijken wat er zich afspeelt voor en achter de schermen van het crematorium.

Geïnteresseerden kunnen van 10.00 tot 16.00 uur rond kijken in het crematorium en krijgen antwoord op de vraag: ‘Wat gebeurt er nu eigenlijk in een crematorium?’ De bezoeker krijgt op de informatiemarkt een breed scala te zien aan producten en diensten die invulling kunnen geven aan een uitvaart. Hierbij valt te denken aan verschillende kisten, gedenksieraden en rouwvervoer. Daarnaast kan men hier ook informatie inwinnen over wat mogelijk is op gebied van thuisopbaring, muziek, gedenktekens en verzekeringen. Tevens zal er een notaris aanwezig zijn om antwoord te geven op uw vragen.

Metamorfose
De laatste jaren hebben meerdere crematoria en uitvaartcentra van DELA een ware metamorfose ondergaan. Ze zijn nu kleurrijk, sfeervol en zijn aangepast op de beleving en de wensen van de bezoekers. Crematorium Nedermaas in Geleen is daar een goed voorbeeld van. Met het vernieuwde crematorium wil DELA toegevoegde waarde bieden aan de bezoekers. Ook in de keuze van kunst, verlichting en meubilair is hiermee rekening gehouden. Hardhouten stoelen hebben plaats gemaakt voor zachte comfortabele banken. Martin Kersbergen van DELA: “Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden mooie herinneringen koesteren. Onze locaties dragen daar hun steentje aan bij. Ook in de dienstverlening gaan wij verder dan de uitvaart alleen. Op die manier helpen wij nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken”.

Nazorgdienstverlening.
Tijdens de dag is het ook mogelijk om informatie te krijgen over nazorgdienstverlening. DELA biedt met nazorgconsulenten praktische steun aan nabestaanden na een overlijden. Nabestaanden kunnen hulp krijgen bij het regelen van diverse zaken zoals het opzeggen van abonnementen, het afhandelen van financiële zaken, het regelen van thuiszorg en kinderopvang, het oplossen van erfrechtkwesties of het helpen indienen van de laatste belastingaangifte.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE