Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kerstoverdenking natuurbegraafplaats Bergerbos

donderdag 13 november 2023

Op zaterdag 23 december om 19.00 uur vindt de jaarlijkse Kerstoverdenking op Natuurbegraafplaats Bergerbos plaats. Met muziek en woord wordt stilgestaan bij de dierbaren die we moeten missen tijdens Kerst. Een mooi moment van troost en nagedachtenis, samen met anderen waarvan de naasten een laatste rustplaats vonden op Bergerbos.

De Kerstoverdenking wordt dit jaar gehouden op de buitenplek voor het ontmoetingscentrum. De begeleiding is in handen van uitvaartspreker Corina Vossen-Hendriks, er is po√ęzie van Elisa Verkoelen en de muziek wordt verzorgd door Mieke Crins en Petra Jacobs. Het programma duurt ongeveer 40 minuten, waarna u nog welkom bent voor koffie, thee, warme chocomel en een verse wafel.

Weersomstandigheden

Aangezien de Kerstoverdenking buiten plaatsvindt en we overdag de apparatuur moeten opbouwen, kan het alleen doorgaan als het overdag niet regent. Als de overdenking NIET doorgaat maken we dat op 23 december om uiterlijk 14.00 uur bekend op onze website.

Parkeren

Onze parkeerplaats is tijdens de Kerstoverdenking gereserveerd voor ouderen en gehandicapten. Overige bezoekers kunnen hun auto in het dorp parkeren of langs de wegen richting de natuurbegraafplaats. Mensen die in de omgeving wonen verzoeken wij om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen vanwege de verkeersdrukte. Wij raden u aan een zaklamp mee te nemen.

Ben u slecht ter been? Dan raden wij u aan een klapstoeltje of iets dergelijks mee te nemen, omdat er geen zitplekken beschikbaar zijn.

Kerstdecoraties

Van 23 december tot en met 1 januari zijn kleine kerstdecoraties, ZONDER vaas, mand of pot, toegestaan op de graven. Kaarsjes of ander licht zijn niet toegestaan, ook niet tijdens de Kerstoverdenking. Vanaf 2 januari worden alle kerstdecoraties van de graven verwijderd en krijgt het bos weer zijn natuurlijke uitstraling.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via bergerbos@natuurbegraafplaats.nl of T 0475 202 232.

Graag tot ziens op 23 december!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder