nieuws

Facultatieve
Sponsors

Keepsake /Urn In Angels Hands

2 januari 2006


Gedenkengelen zijn uniek in Nederland en te koop via www.gedenkengelen.nl. Dit zijn urnen, herinneringsengelen(keepsake), vazen, beelden en fotolijstjes waar een engel aan verbonden is. Engelen verwoorden gevoelens, zij geven kracht, steun en begrip en zullen troost bieden in tijden van verlies en pijn. Door het gebruiken of ontvangen van een gedenkengel zul je troost vinden en kun je erop vertrouwen dat engelen zullen helpen om deze periode van verlies en gemis te doorstaan.

Eén voorbeeld van deze engelen is de Keepsake, dit zijn kleinere urnen van hoge kwaliteit polystone (mengsel van vergruisde steen en polyester), waar een deel van de as en persoonlijke herinneringen met een speciale betekenis van een dierbare in kunnen worden bewaard. Maar ook is het een geschenk voor jezelf om emotioneel waardevolle spulletjes in op te bergen.

Plaats een foto van een dierbare of een speciale boodschap in het miniframe dat de engel vast houdt.

Afmeting van deze keepsake: 11 x 18 x 25 cm.

Verkoopprijs consument: € 102,50

Meer informatie en de aanvraag voor de wederverkopers prijslijst vindt u op www.gedenkengelen.nl of u kunt contact opnemen met Binnenste Buiten Gedenkengelen (Karin of Elles) via 06-30634924 of info@gedenkengelen.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE