nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kattenhaardkleedje

9 juli 2012


Babs, die iets wilde overhouden van poes Roos, diverse workshops prepareren heeft gevolgd bij de Nederlandse Vereniging van Preparateurs en zelf ook meerdere dieren heeft opgezet, maar niet houdt van opgezette katten die ooit levend en wel bij haar thuis hebben rondgelopen, bedacht de best aaibare oplossing: een kattenhaardkleedje.

Nu in de winkel: het ThemaTijdschrift Felis Catus / De huiskat, om de (minstens) 4.000 jaar oude band tussen kat en mens te vieren.

In deze 92 pagina's dikke ode aan de huiskat 17 pagina's met en over dode katten. Want: ‘Niets ergers doet de kat ons aan dan dood en van ons heen te gaan' (Rudy Kousbroek).

Wie van katten houdt, heeft na verloop van tijd veel dieren verloren en te betreuren, aaibare metgezellen die niet snel vergeten worden. Daarom:
- enkele ontroerende In memoriams
- een artikel over kerkhofkatten en poezengrafjes
- juridisch advies op funerair en felien gebied
- rouw om de kat, literair verwoord
- (Hoe) zet ik mijn kat op? en het alternatief voor opzetten: het haardkleedje. Zacht en dus uiterst aaibaar.

Medewerkers aan Felis Catus
Paul Arnoldussen, Tim van Broekhuizen, Johannes van Dam, Jan Hein van Dierendonck, Louis van Geijn, Atte Jongstra, Johan Kamermans, Mensje van Keulen, Hedie Meischke, Stella Oelbers, Bob Polak, Willem van der Putten, Gioia Smid, A.L. Snijders, H.J. Vos, en Janna van Zon.

Felis Catus kost 7,95 en ligt in winkels door heel Nederland.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE