Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Karakteruitvaart en Greencoffins worden partners

donderdag 29 september 2010

Karakteruitvaart uit Culemborg en Greencoffins uit Katwijk zijn een partnership aangegaan, dat meldt de Culemborgse Courant. Greencoffins is het enige bedrijf in Nederland dat vertegenwoordiger is van de Engelse Fair Trade producent Ecoffins.

Ecoffins is het enige bedrijf dat door de WFTO gecertificeerd is om Fair Trade Eco uitvaartproducten op de markt te brengen. De kisten van het bedrijf zijn gemaakt van ecologisch verantwoord geteelde gewassen zoals bamboe, wilde ananas en bananenblad.

Karakteruitvaart had al een zeer divers aanbod van kisten, maar is zeer blij met deze uitbreiding. Mensen kunnen er vanaf nu ook terecht voor Fair Trade Milieuverantwoorde uitvaartkisten. De kisten passen ook zeer goed bij mensen die kiezen voor een ecologische uitvaart. De World Trade Organization (WFTO) zorgt ervoor dat boeren en producenten in arme landen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en diensten. Ook controleert de WFTO op kinderarbeid en gedwongen arbeid.

Peter Bos, eigenaar van Karakter wil dat de prijs van een kist voor de klant zo laag mogelijk blijft. Zeer uitzonderlijk is dat Karakteruitvaart geen marge rekent op de kist.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder