nieuws

Facultatieve
Sponsors

Karakteristieke ecokisten voor elk budget via Uitvaartkist-Online.nl

7 oktober 2013


Uitvaartkist-Online biedt massief houten ecokisten in standaard- en meubelkwaliteit passend bij individuele wensen en budgets. De nieuwe webwinkel www.uitvaartkist-online.nl is gelanceerd en functioneel.

Via deze website bieden wij karakteristieke eco-uitvaartkisten voor een scherpe prijs.
Wij richten ons met name op kritische en eco-bewuste particulieren en op zelfstandige uitvaartverzorgers. Naast het belangrijke milieuaspect en de eerlijke scherpe prijsstelling is keuzevrijheid in uitvoering van kisten onderscheidend.


Wij bieden uitsluitend grenen uitvaartkisten met meer karakteristieke vormen en uitvoeringen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zo bieden wij al een eenvoudige massief grenen kist vanaf 199 euro, er kan dan nog gekozen worden voor optionele katoenen kistbekleding en hoe de kist geleverd gaat worden. Ook zal er keuze zijn uit diverse andere stofkleuren en thema’s om zo voor weinig geld een kist persoonlijker te maken.
Al onze kisten zijn in Europa vervaardigd van FSC gecertificeerd hout. Zo bieden wij eerlijke uitvaartkisten welke het label eco-kist zeker kunnen dragen.

Wij hebben een magazijn midden in het land (bij Apeldoorn) waar wij de kisten en accessoires op voorraad hebben. Kopers kunnen kisten eventueel zelf ophalen van ons magazijn om verder kosten te besparen, of wij regelen tegen een scherp tarief bezorging binnen een week. Is er haast geboden dan leveren wij in overleg en tegen een reële vergoeding een kist binnen een dag aan uitvaartverzorger of op een huisadres.

Ons productprogramma heeft een duidelijke focus, en zal naar mate de vraag toeneemt worden uitgebreid met nieuwe producten, andere modellen en varianten. Tevens zullen wij in November meer accessoires gaan bieden om de uitvaartkisten uniek te maken met bijzondere kistbekleding, eco-houtkleuring en een paar aanvullende producten.

Over Uitvaartkist-Online

Uitvaartkist Online is in 2013 gestart door twee ervaren ondernemers met de intentie om particulieren en uitvaartverzorgers authentieke houten grafkisten te bieden voor een eerlijke scherpe prijs. Een van de partners heeft zelf ervaring als zelfstandige uitvaartverzorger en is bekend met de gebruiken en procedures rondom een uitvaart. Wij hebben alleen een magazijn bij Apeldoorn en werken verder samen met diverse betrouwbare partners voor productie en logistiek.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE