nieuws

Facultatieve
Sponsors

Jurgen Theunissen nieuwe franchisenemer Monuta

17 februari 2014


Op 17 februari 2014 is Jurgen Theunissen gestart als franchisenemer van Monuta in de regio Arnhem-Noord, Oosterbeek en indien gewenst ook daarbuiten. Met 36 jaar is hij nog jong. Toch heeft Jurgen al 15 jaar ervaring in de uitvaartbranche.

“Het contact met mensen en iets betekenen tijdens een moeilijke periode, dat maakt het vak van uitvaartondernemer zo bijzonder”, aldus Jurgen Theunissen. Monuta Jurgen Theunissen is gevestigd in Arnhem-Noord.

Al tijdens zijn studie werkte Jurgen als uitvaartassistent en -chauffeur bij een particuliere uitvaartonderneming. Dat beviel zo goed, dat hij na zijn studie Management, Economie en Recht fulltime aan de slag ging als uitvaartverzorger en relatiemanager bij een uitvaartverzekeraar. “Ik wil er toe kunnen doen op een bijzonder en emotioneel moment in iemands leven. ’s Ochtends in de auto stappen op weg naar een familie die ik nog niet ken en zien wat ik voor hen kan betekenen. Dat is waar ik me voor wil inzetten.”

Na een ‘uitstap’ van een paar jaar als supermarktmanager, begon het weer te kriebelen bij Jurgen: “Mijn ouders hadden een kruideniersbedrijf en later een restaurant, van hen heb ik het ondernemersbloed meegekregen. Maar ik wilde weer de uitdaging aan gaan om echt contact te maken met mensen. Keer op keer aansluiting zoeken om wederzijds vertrouwen op te bouwen waardoor ik samen met de nabestaanden een passende uitvaart kan vormgeven en hen tot steun kan zijn in die moeilijke tijd. Ik kijk er naar uit weer te starten in de uitvaartbranche, waar mijn hart echt ligt, en mijn uitvaartonderneming op de kaart te zetten. Hoe ik mijzelf ga onderscheiden? Toegankelijk en informeel gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart, zodat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >