nieuws

Facultatieve
Sponsors

Jubileum HUB: De Waarde van het Levensverhaal

8 oktober 2014

Voor wie niet bekend is met ons werk: de Humanistische Uitvaartbegeleiding (HUB) is een werkstichting van het Humanistisch Verbond en verzorgt uitvaartbegeleiding op basis van humanistische waarden. De uitvaartbegeleiders hebben een speciale opleiding gevolgd en zijn professionele vrijwilligers.

Wij voeren gesprekken met nabestaanden (al dan niet humanistisch), waarin wij zoeken naar het kenmerkende en betekenisvolle in het leven van een overledene. Op basis daarvan schrijven wij een In Memoriam, dat wij tijdens de uitvaart uitspreken. Vaak geven wij ook de uitvaart mee vorm, leiden wij de dienst en helpen wij bij het schrijven van toespraken die nabestaanden zelf willen uitspreken. Wij voeren tevens gesprekken met terminaal zieken en leggen daarbij hun leven en wensen vast.

Humanistische uitvaartbegeleiding bestaat al langer, maar de Stichting bestaat nu 10 jaar. Reden voor een prachtig jubileumboek en ook voor deze bijeenkomst. Wilt u, samen met ons, dit jubileum vieren, dan bent u van harte welkom.

Hebt u interesse, dan verzoeken wij u zich bij ondergetekende aan te melden. In de bijlage vindt u alvast een voorproefje van het programma en nadere informatie volgt na aanmelding. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen.

Thema: De Waarde van het Levensverhaal
Datum: vrijdag 28 november 2014
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Verkadefabriek, ’s-HertogenboschKijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Den Bosch op http://uitvaart-den-bosch.nl/.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE