nieuws

Facultatieve
Sponsors

John van Kasterop en Hans Moerland 5e en 6e Franchisenemer Bij Yarden

6 februari 2009

John van Kasterop start onder de naam Yarden & Courtesy Uitvaartzorg Leiden e.o. Hij zal werkzaam zijn in de gebieden Leiden, Teylingen, Noordwijk, Katwijk, Oegstgeest, Leiderdorp en Zoeterwoude. Hans Moerland vestigt zich onder de naam Yarden & Moerland Uitvaartzorg Delta Noord. Zijn werkgebied is Hoekse Waard, Goeree Overflakkee en Willemstad e.o.

John van Kasterop komt uit de Yarden gelederen. Tijdens zijn functie als Algemeen Assistent op Crematorium Beukenhof volgde hij de opleiding Marjon Klaassen. Van Kasterop: “Mijn drive is een uitvaart persoonlijk te maken, zodat de uitvaart een positieve bijdrage kan leveren aan het rouw en afscheidsproces. Dat lijkt voor de hand liggend, maar helaas zie ik in de praktijk te vaak dat dit niet het geval is. Yarden kwam op het goede moment op mijn pad. Nu kan ik mijn visie op uitvaart zelfstandig vormgeven met een organisatie achter me die dezelfde filosofie nastreeft.”


John van Kasterop en Sabrina Franken directeur Uitvaartverzorging bij Yarden

Hans Moerland wist al meer dan 15 jaar dat hij de uitvaart in wilde. In 2006 was het een feit en startte hij als zelfstandig uitvaartondernemer en beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Fijnaart. “Tijdens mijn werk in de zorg merkte ik al, dat het contact met en de begeleiding van de naasten van patiënten in de terminale fase, mijn interesse had. In de uitvaart ga ik verder, waar ik vroeger stopte. Ik sluit me aan bij Yarden, omdat de organisatie me bijzonder aanspreekt. Het is een fris, professioneel en dynamisch bedrijf, met veel ruimte voor persoonlijke invulling. Verder realiseer ik in één keer schaalvergroting met de Yarden verzekerden in mijn werkgebied.”


Hans Moerland & Sabrina FrankenSabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging

Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

= = =

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >