nieuws

Facultatieve
Sponsors

John Snels wordt nieuwe franchisenemer van Monuta

13 december 2013


Op 16 december 2013 start John Snels als franchisenemer van Monuta in de regio Oost-Roosendaal, Rucphen, Hoeven en Bosschenhoofd. John woont al 25 jaar in Roosendaal en kent de regio dus goed. Bovendien was hij tot 1 december al werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta De Groen. Nu neemt hij de stap naar lokaal ondernemerschap als franchisenemer. Naast de bestaande vestiging Monuta De Groen, vindt u nu ook Monuta John Snels in Roosendaal en omgeving.

“Openheid, een luisterend oor en goede, professionele adviezen. Dat is wat mensen van mij mogen verwachten”, aldus John Snels. “Bij het verzorgen van een uitvaart staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd voorop. Samen zoeken we naar het juiste gevoel en de juiste woorden, die recht doen aan het leven dat voorbij is, maar ook aan het leven dat doorgaat.

Het mooist aan het uitvaartvak vind ik dat je er kunt zijn voor nabestaanden op één van de meest kwetsbare momenten in een mensenleven. Het is heel bijzonder om samen met hen een passend afscheid vorm te geven zoals zij dat wensen en wat bij de overledene past. Een mooi afscheid kan nabestaanden helpen om het verlies een plekje te geven en de draad weer op te pakken.”


Monuta John Snels is gevestigd aan de Kapellerlaan 15 in Roosendaal.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >